Det skal du vide, før du hyrer en maler

08 februar 2022
Steffen Hansen

editorial

Når du skal ansætte en maler, så er det vigtigt, du gør dig lidt research, før du tager de første og bedste. En maler skal gerne have en stor erfaring indenfor malerarbejde, og kunne hjælpe med forskellige typer af opgaver. Så når du skal finde en maler til at løse opgaverne i dit hjem, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Det har vi skrevet mere om i dette indlæg.

 

maler valby

 

 

Hvad står der i kontrakten?

Du ønsker ikke at blive overrasket af ekstra omkostninger, så tjek kontrakten med din maler omhyggeligt, og læs alt det med småt, før du skriver under. Tjek, om der er skjulte omkostninger, eller om du bliver opkrævet for overarbejde. Du bør også specificere i detaljer, hvad der skal gøres, og hvordan det skal se ud, når det er færdigt.

 

Indhent flere tilbud

Du skal ikke bare vælge den første maler, du finder, men sørge for at spørge rundt og få tilbud fra forskellige malere. En af dem kan være malervalby.dk Nogle af dem kan måske udføre bedre arbejde til en lavere pris end andre. Det er op til dig at finde ud af, hvilken der er den bedste til dit projekt. Du skal heller ikke gå alt for langt ned i pris, da det kan give et dårligt resultat. Hvis maleren er for billig, så kan det være, at han/hun ikke har de rette kompetencer og erfaring til at male. Men det er en god ide med 2-3 forskellige tilbud, før du vælger den endelige maler.

 

Læs anmeldelser

Det er vigtigt at læse anmeldelser fra en bestemt malers tidligere kunder. Deres feedback kan give dig en bedre idé om, hvorvidt det er et pålideligt firma eller ej. Du bør altid være forsigtig med, hvem du betror dit hjem, fordi de kan have adgang til det i dagevis, mens de maler hvert rum et efter et. Så derfor er anmeldelser gode at læse, så du kan tage en velovervejet beslutning.

Flere Nyheder