Bedre og billigere varme med den rette varmepumpe

28 marts 2020
Astrid Pedersen

Går du i overvejelser omkring at skrifte dit gamle fyr eller de dyre elektriske varmeapparater ud med en smart og effektiv varmepumpe? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

Som udgangspunkt bør du vælge en luft til vand varmepumpe, hvis du i forvejen har vand radiatorer installeret, og varmer vandet i disse op ved hjælp af et fyr. Der er mange fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe i denne forbindelse.

Du kan for eksempel bruge din luft til vand varmepumpe til også at varme husstandens forbrugsvand op med langt højere effektivitet end det gamle fyr. Er det elektriske radiatorer, der skal udskiftes, kan en luft til luft varmepumpe sagtens erstatte disse. Når du skal vælge størrelsen, modellen og kapaciteten på en varmpumpe, er det altid en god idé at kontakte de professionelle.

Få hjælp til valg og opsætning af varmepumper i Nibe

Bor du i Nibe, og har du brug for en kompetent håndsrækning i forbindelse med installering og montering af varmepumpe? Hos Vester Hornum Smede & VVS kan du få assistance til begge dele. De dygtige medarbejdere hos Vester Hornum Smede & VVS kan tilmed hjælpe dig med at vælge den helt rigtige varmepumpe, således at du får den optimale opvarmning af dine stuer og værelser.

Vester Hornum Smede & VVS har specialiseret sig i at hjælpe kunder med at finde de rette løsninger når det handler om luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. Hos Vester Hornum Smede & VVS finder du udelukkende dygtige smede og autoriserede VVS installatører, som har hænder og hoved skruet rigtigt på, og som gerne stiller deres store ekspertise til rådighed når du ønsker at skifte til billig varme.

Du kan læse mere om varmepumper, og kontakte Vester Hornum Smede & VVS via hjemmesiden vhvvs.dk

Flere Nyheder