Bedre og billigere varme med en moderne varmepumpe

04 oktober 2019
admin

Varmepumper er her i 2019 det mest miljø- og klima venlige alternativ til de traditionelle opvarmningsformer som for eksempel oliefyr eller elektriske radiatorer. Og som en ekstra bonus vil du kunne spare mellem 40 og 70 procent af dine årlige udgifter til opvarmning af huset.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Derfor er det ganske naturligt at ønske at udskifte det gamle fyr eller de udtjente varmepaneler. Dette kan gøres med henholdsvis en luft til vand varmepumpe, som opvarmer såvel brugsvand som cirkulations vand, eller med en luft til luft varmepumpe, som opvarmer luften i dit hus.

Få en dygtig fagmand til at hjælpe med din nye varmepumpe

Har du besluttet dig for, at dit nye opvarmnings system skal inkludere en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, bør du altid få en vurdering af dine behov og ønsker fra en dygtig fagperson. På den måde er du sikker på at få en varmepumpe, som passer til størrelsen på dit hus og til din families behov. En professionel vvs’er eller smed med speciale inden for varmepumper vil hurtigt kunne bestemme, hvilken varmepumpe, der passer bedst til dig – hvad angår såvel type som størrelse og ydeevne.

Uanset om du skal have en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, er det en god idé at få en faglært specialist med på råd. Hos Vester Hornum Smede & VVS ApS finder du de dygtigste smede og vvs’ere, som står klar til at hjælpe dig med valg af varmepumpe samt opsætning og installering. Med hjælp fra Vester Hornum Smede & VVS ApS er du sikker på at kunne tage din nye, smarte varmepumpe i brug med det samme, og lige fra dag et kunne nyde godt af billig og miljøvenlig opvarmning.

Du kan læse mere, og kontakte Vester Hornum Smede & VVS ApS, på https://vhvvs.dk/ 

Flere Nyheder