Bliv tømrer i Hobro

30 september 2020
admin

Det velkendte spørgsmål

“Hvad vil du være, når du bliver stor?” Ja vi kender jo egentlig alle sammen godt spørgsmålet. Nogle ville være politimænd, nogle ville være fodboldspillere, og nogle ville bare rigtig gerne være millionærer. Det sidste kan vi vel alle sammen nikke genkendende til, men hvis man ikke har vundet i Lotto, må man nok gå til andre midler. 

Du kan selvfølgelig også være heldig at have et dejligt og frugtigt pengetræ i haven, som drøsser et par kroner ned en gang i mellem, og så kan man gå af millionær-vejen på den måde. Men hvis du stadigvæk ikke er så heldig, må man nok indse, at man nok hellere må få sig et job for at tjene pengene. 

En lille bitte tømrerdrøm

Når man så endelig er nået til den triste erkendelse, at man nok hellere må kæmpe for pengene, hvis man vil være noget nær dét, der ligner en millionær, så er det en god idé, at tænke i banerne: “Men hvad vil jeg så egentlig gerne være?”

Hvis du så finder ud af, at du faktisk også går med en lille tømrerdrøm i maven, men ikke helt ved, hvordan du skal starte, så er det helt forståeligt. Hvis du er en handyman uden lige, er god med dine hænder, men synes måske det kan være svært med det der skole, må du desværre indse skuffelsen. 

For at blive tømrer, skal du nemlig også igennem noget skole, men det er heldigvis ikke det, der fylder mest på uddannelsen, og du kommer også ud på byggepladser, hvor du får lov at prøve kræfter af. Uddannelsen består af nogle hovedforløb og så dine måneder, hvor du er ude i arbejde. 

Her har du en fast lærermester, der følger dig igennem forløbet, som i sidste ende vil overrække dig dit svendebrev.

Flere Nyheder