Derfor skal du kontakte flere forskellige boligadvokater

16 september 2021
Cecilie Mortensen

Har du brug for at hyre hjælp ved en boligadvokat i den nærmeste fremtid? Så kan det være godt givet ud, hvis du kontakter et par forskellige firmaer, før du træffer en beslutning om, hvem du vil bruge. Det kan du også få uddybet nærmere i denne artikel. Læs derfor endelig også med, hvis du står til at skulle gennemføre en bolighandel. 

De gode grunde til at kontakte flere boligadvokater 

Få et overblik over det du kan få hjælp til 

Når du henvender dig til forskellige boligadvokater, så få du en bedre finger på pulsen ift. de opgaver, du kan få hjælp til – og her er der selvfølgelig tale om opgaver, som er relateret til boligkøb eller boligsalg. 

Denne tilgang kan især være en fordel for dig, som måske har en meget specifik ting, du ønsker hjælp til. Det kan være gennemgang af din købsaftale eller måske hjælp til kontraktforhandlinger. 

Indhent uforpligtende tilbud på advokatens hjælp 

Ved at komme i dialog med flere boligadvokater kan du også indhente uforpligtende tilbud på deres hjælp. Det er nemlig altid et plus, at du kender til dine udgifter, før du sætter en advokat til at hjælpe dig. 

Et godt tip er, at du eventuelt forhører dig omkring, om du kan købe boligkøberpakker, hvor du betaler en fast pris for hjælp til hele boligkøbet. På den måde skal du ikke svede over dyre ekstraudgifter, som kan opstå, hvis du får brug for svar på ekstra spørgsmål, du har til din handel. 

Du kan bedre fornemme firmaets kundeservice

Ved at række ud til forskellige boligadvokater, kan du også bedre fornemme firmaets kundeservice. For hvem har ikke lyst til at komme i hænderne af en advokat, som tager sig tiden til en, og som kan formulere sig i øjenhøjde? Det er nok langt de fleste, der har det ønske: https://www.boligadvokathorsens.dk/ 

Flere Nyheder