Disse ting skal du vide om en luft til vand varmepumpe

31 juli 2021
Cecilie Mortensen

Det er altid en fordel, hvis du kan være så veloplyst som muligt, når du skal ud og lave en større investering. Helt det samme kan siges, hvis du står til at skulle købe en luft til vand varmepumpe. Lad os derfor også fremhæve flere af de ting, som kan være gode at vide omkring denne løsning i dit hjem eller på din arbejdsplads. 

Værd at vide om en luft til vand varmepumpe 

Du får en grønnere måde at opvarme på

Det helt særlige ved en luft til vand varmepumpe er, at du får en grønnere måde, du kan opvarme dit vand og få varme indenfor på. Det vil du især også opleve, hvis du laver et skifte fra et oliefyr, som udleder hele 3 gange så meget som denne varmepumpe.

En varmepumpe er desuden i stand til at udnytte luften udenfor til at skabe varme i din bolig. Den trækker derfor også på en vedvarende energikilde, og så bruger den derudover kun minimalt strøm for at kunne holdes kørende. 

Du kan få din varmepumpe på abonnement

En anden ting der kan være god at vide omkring en varmepumpe er, at du kan få den på abonnement. På den måde er der inkluderet alt fra varmepumpen, installation, service, potentielle reparationer, og at firmaet kan hjælpe med at bortskaffe det oliefyr, som varmepumpen skal erstatte.

Når du vælger en abonnementsløsning, så undgår du selvfølgelig også at skulle spare op til varmepumpen. Den kan nemlig være ret så dyr at købe, hvis det var et alternativ, du også havde overvejet. 

Det er nemt at justere varmen i din bolig

Med en luft til vand varmepumpe er det ret nemt at justere varmen i din bolig. Du kan endda gøre det gennem en app, så du også kan starte varmepumpen eller skulle for den, hvis du ikke er hjemme.

 

Flere Nyheder