Få den bedste hjælp til bolighandlen hos en boligadvokat

Få den bedste hjælp til bolighandlen hos en boligadvokat

Hvis du og din eventuelle familie står for at skulle flytte i ny ejerbolig er det en god idé at træde varsomt. At købe hus eller lejlighed er en stor investering og ikke helt uden risici.

Hvert år må mange nybagte bolig ejere indse at de har købt katten i sækken. Og da der desværre ikke er nogen fortrydelsesret på den nyindkøbte bolig kan man hurtigt ende i ulykkelige omstændigheder som for eksempel teknisk insolvens.

Derfor bør du søger professionel hjælp hos en dygtig og erfaren fagperson som kan hjælpe dig med at købe bolig. Og en sådan finder du i en boligadvokat.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

En boligadvokat er så at sige din modpart til ejendomsmægleren. Selvom om betegnelsen kunne antyde at der her er tale om en mægler, er en ejendomsmægler først og fremmest sælgers forlængede arm. En ejendomsmægler tjener sine penge ved at sælge boliger, og har således ingen interesse i at hjælpe dig med at foretage det rette valg.

Hvad hjælper boligadvokaten med?

Din boligadvokat hjælper dig blandt andet med at gennemlæse diverse dokumentation omkring boligen. Dokumenter så som regnskaber og budgetter for foreningen samt referater af generalforsamlinger og bestyrelsesmøder kan afsløre mangelfuld drift af ejendommen eller en sløj økonomi i foreningen. Begge dele kan have indflydelse på din økonomi i fremtiden og dermed din beslutning om et køb.

Hvilken boligadvokat skal jeg vælge?

Det er smart at vælge en boligadvokat som residerer i det område hvor din nye bolig har sin beliggenhed. På den måde er du sikker på at finde en boligadvokat med et godt lokal kendskab hvilket kan vise sig at være en fordel.

Hvor finder jeg en dygtig boligadvokat i Aalborg?

Søger du en boligadvokat i Aalborg kan du med fordel vælge Knudsgaard Advokater – læs mere på knudsgaardadvokater.dk.