Få den bedste vvs hjælp til køkken og badeværelse

02 november 2019
admin

En istandsættelse eller fuld renovering af hjemmet vil for det meste også indbefatte rum som køkken og badeværelse. Her er der mange tiltag, du ikke selv må forestå – for eksempel flytning eller sløjfning af gas ledninger, eller alt hvad der har med rørføring af drikkevand eller spildevand at gøre. Du må gerne selv skifte armaturet på køkkenvasken eller på håndvasken, eller sætte fliser på væggene. Men til rør og afløb skal der en vvs’er på banen.

Hvornår har jeg brug for en autoriseret vvs’er?

Hvis du skal have moderniseret badeværelset eller nyindrettet dit køkken – eller måske have din bolig energi optimeret hele vejen igenne – bør du få hjælp hos en autoriseret vvs’er. Faktisk er det en rigtig god idé at indkalde en professionel og erfaren håndværker med speciale i vvs installationer og autorisation til at udføre disse, temmelig tidligt i processen. På den måde kan du få den bedste og mest holdbare rådgivning og vejledning i forhold til eksempelvis installering og montering af centralvarme anlæg, brugsvands anlæg, afløbs installationer og sanitære installationer samt gasinstallationer, fjernvarme anlæg eller reparation og udskiftning af blandingsbatterier.

En vvs’er vil også kunne hjælpe dig med opsætning og installering af en miljøvenlig luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe, lige som den professionelle håndværker kan udføre større operationer så som flytning af eksisterende afløb eller anlæggelse af nye, montering af dræn til vaskemaskine eller opvaskemaskine. Kort sagt vil en vvs’er være en nyttig sparring partner, når vvs installationer i badeværelse eller køkken skal være tip top i orden, eller hjemmets varme systemer skal skiftes ud.

Få den bedste hjælp til vvs Charlottenlund

Er du bosiddende i Charlottenlund eller omegn, hedder din lokale vvs’er G. Strømann VVS. G. Strømann VVS har i over 100 år og igennem fem generationer betjent glade og tilfredse kunder i København og Nordsjælland – læs mere på stroemann.dk

Flere Nyheder