Få den perfekte terrasse

Få den perfekte terrasse

Der er få ting der er hyggeligere om sommeren end at sidde på sin terrasse og nyde solen og noget god mad. Det er derfor også noget af det første mange nye husejere kaster sig over at få lavet, hvis der ikke allerede er en. Det kan dog godt betale sig at vente en sæson og bruge tiden på at lære huset og haven at kende. Det sted der måske umiddelbart virker oplagt, har måske ikke sol om eftermiddagen eller at det blæser for meget. Det kan vise sig, at det bedste sted måske ligger et helt andet sted i haven, fordi der er sol og hyggeligt. Du kan finde inspiration til terrasser her https://www.kun-terrasser.dk/.

Få råd og vejledning

Hvis du selv vælger at din nye terrasse, er det en god ide at få råd og vejledning til hvilken type træ det er godt at bygge i. Det er vigtigt at du bygger i en træsort der er nem at vedligeholde og skifte ud hvis der er gået et i stykker. Husk det er vigtigt med jævne mellemrum at tjekke terrassen og vaske den ren for alger og give den en god omgang træbeskyttelse. Tjek samtidig for brædder der er rådne og udskift evt. gamle søm og skruer. 

Få en tømre til at lave din nye terrasse

Hvis du vælger at få en tømre til at lave din nye terrasse er det en god ide at få indhentet flere tilbud og sammenligne dem. Husk at tage forbehold for materialevalg når du sammenligner. Tjek dem også på Trustpilot og se hvad gamle kunder har sagt om tømreren og om de har været glade og tilfredse. Hvis de har haft en god oplevelse, så er der stor sandsynlighed for, at du også vil blive glad og kan nyde sommeren på din nye terrasse.