få flotte vægge med en gang maling

08 februar 2022
Niels Geckler

editorial

Brug for at give stuen et helt nyt look med friske farver på væggene ? Find en fagmand til opgaven på https://malerkarlslunde.dk/

Du kunne måske godt trænge til at få noget nyt at kigge på – et friskt pust i boligen ? Så få nye farver på væggene. Hvis ikke du orker at udføre arbejdet selv, så sæt en maler til det. Så slipper du også for at få malingklatter over alt i huset og på tøj og hår. Hyrer du en uddannet og erfaren maler er du sikker på, at malingen kommer lige præcis derhen, hvor den skal være. Og det gå sikkert også hurtigere, end hvis du selv skulle i gang med at dække alting af og svinger malerruller og pensler.

Pift væggene op med en af de mange effektmalinger

Farvemæssigt har det været de varme terracotta-farver, der har været på mode på det seneste. Måske det glider mere over i nogle lyse og støvede farver nu ? Det tyder forudsigelserne frsa indretningseksperter og bloggere i hvert fald på.

Du kan benytte lejligheden til at prøve nogle af de mange sjove og spændende effektmalinger, der efterhånden findes på markedet. Der findes for eksempel kalkmaling, som kan give et rustikt og unikt look. Der findes mange forskellige former for strukturmaling, hvor du efter påføring kan lave mønstre med pensler eller murerske. Det kan give nogle herlige vægge med spændende mønstre og et dynamisk udtryk. Der findes også indfarvet spartelmasse samt vandskuringsmaling.

maler karlslunde

Et andet alternativ til den almindelige maling er hele viften af metalliske farver, der findes på markedet. Du kan også finde maling med perlemorseffekt for at give et blankt og glitrende look. Eller hvad med at gøre en del af væggen i børneværelset til en stor tavle ved simpelthen at male den med klassisk sort tavlelak. Et sjovt lærred for dit barn barn at udfolde sig på !

Flere Nyheder