Find din kompetente VVS-installatør i Roskilde

14 september 2020
Astrid Pedersen

Når en bolig skal renoveres, og istandsættelsen omfatter andet og mere end malerarbejde og måske en gulvslibning, er det en god idé at sikre sig at man kan få fat på de rette håndværkere. Der er nemlig en del arbejde du ikke selv må udføre når du sætter boligen i stand.

Det er for eksempel strengt forbudt selv at rode med de faste elektriske installationer i boligen, eller med VVS installationerne. Til de sidst nævnte hører blandt andet vandrør og gasledninger. Når du således skal have flyttet eller oprettet et vandrør, eller omdirigeret en gasførende ledning, skal du have fat i en fagperson – i dette tilfælde en autoriseret VVS installatør.

Få hjælp til renovering hos din lokale VVS installatør i Roskilde

Står du således med VVS installationer som skal skiftes, omlægges eller renoveres i anledning af dit istandsættelses projekt kan du med fordel kontakte Erik Petersen’s Eftf. Hos Erik Petersen’s Eftf. er du garanteret en kompetent og professionel service samt en lydhør behandling.

Erik Petersen’s Eftf. vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker og præferencer når opgaven skal løses, og på baggrund af egen ekspertise og erfaring efterstræbe det perfekte resultat. De dygtige håndværkere hos Erik Petersen’s Eftf. er altid up to date med de seneste regulativer og standarder inden for VVS området. Dette betyder at du altid er garanteret et holdbart og fremtids sikret resultat, og VVS installationer som lever op til samtlige kvalitets og sikkerhedsmæssige krav.

Når du vælger Erik Petersen’s Eftf. er du desuden sikret et stykke VVS arbejde som afleveres som aftalt og til tiden. Erik Petersen’s Eftf. er som virksomhed medlem af TEKNIQ, en branche organisation som stiller garanti for det vel udførte VVS arbejde.

Du kan således trygt og sikkert vælge Erik Petersen’s Eftf. som din VVS installatør i Roskilde – læs mere på johnvvs.dk

Flere Nyheder