Flot have året rundt

27 februar 2020
mette__nielsen

Vil du bo med en flot have, så få havemand på – i hvert fald hvis du ikke er typen, der glad hopper i gummistøvlerne, så snart foråret nærmere sig og elsker at rode rundt i jorden og få beskidte hænder.

Der er nu intet så skønt og forfriskende som en smuk have, der strutter af sundhed. Men vejen til det syn kan virke lang, hvis du ikke er den haveglade type med styr på vanding, ukrudt og buske. Har du ikke det, ser din have sikkert nærmere ud som et stort krat, og så er skønheden til at overse.

Sådan er det for mange haveejere, og du skal såmænd ikke skamme dig. Det er helt i orden ikke at elsker havelivet, men blot være glad for den ro og afslapning en have kan give.


Sådan får du tid til at slappe af i haven
Hvis du ikke selv orker at sætte skik på din have, så kan selv en tur med græsslåmaskinen tage pusten fra dig allerede dagene op til, at du skal i gang. Det er fristende at springe over og lade græsset gro, men det giver ikke andet end mere arbejde i sidste ende og dårlig samvittighed.

Har du det sådan – at du elsker din have, men hader at ordne den? Så få dig en havemand. Ja, det koster penge, men det er hele beløbet værd, når du slipper for at slide hele sommeren væk i haven med at hive ukrudt op.

En dygtig havemand kender sit fag, ved hvad der skal gøres, og så slipper du selv for arbejdet. Bor du på Sjælland, er der i særdeleshed ét godt firma, du bør søge hjælp hos. Her får du valuta for pengene, og du kan selv nøjes med at nyde synet og slappe af i din have, når du har lyst. 

Flere Nyheder