Gode råd til dig der gerne vil have en biopejs

23 november 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Har du ikke haft en biopejs før, er der sikkert mange ting, som du er i tvivl om: hvordan skal du montere den, hvordan hælder du ny ethanol på, og hvordan skal du vedligeholde den? Det kommer vi alt sammen ind på her. Dermed kan du være sikker på, at du kommer godt fra start med din biopejs, og at du kan blive ved med at passe godt på den fremadrettet. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af bio-pejs.dk. Det er en stor webshop, hvor de selvsagt har et stort udvalg af forskellige former for biopejse. Blandt andet har de mange forskellige typer, som du kan hænge på væggene. Der kan du både finde nogle i forskellige størrelser, farver og prisklasser. Det vil altså være nemt for dig at finde den rette biopejs. Se mere på https://bio-pejs.dk/vaeghaengt-biopejs 

Det er ikke særlig besværligt for dig at montere din biopejs på væggen, hvis du er bange for det. Faktisk skal du bare hænge det beslag op, der følger med. Derefter skal du montere pejsen på det. Som regel betyder det bare, at du placerer pejsen der. Du skal selvfølgelig sørge for, at den hænger lige. 

image

Minimal vedligeholdelse 

Der vil generelt ikke være særlig meget vedligeholdelse af en biopejs. Fra tid til anden har du brug for at rengøre den. Det skyldes, at små urenheder, som du ikke kan forhindre i at komme ind i pejsen, kan du blive til sod, når de bliver brændt. Det kan sætte sig fast på pejsens glas. Derfor skal du tørre det over en gang imellem. 

Du bør også fra tid til anden sørge for at hælde ethanol på din biopejs. Det er jo dens brændstof. Når du hælder det på, er det vigtigt, at pejsen har været slukket i i hvert fald tyve minutter. Ellers vil den være for varm til, at du kan hælde det på. 

Flere Nyheder