Gør dig selv en god tjeneste ved gulvafslibning

20 april 2020
Anders Lundtang Hansen

Har man et godt trægulv, så kan det næsten ikke undgås, at man skal have lavet nogle gulvafslibninger på enten jævne og velvalgte tidspunker, eller også skal man derimellem have dem lavet, hvis der er ekstra brug for det, hvis gulvet fortsat skal se pænt ud.

Selvfølgelig kan gulvet nok aldrig ende med at være lige så pænt, som da man fik lagt det som nyt i sin tid, men kan man gøre forsøget ved dette blandt andet via gulvafslibninger.

Ved du ikke, hvor man får den slags gjort henne, så kan du besøge dette link, hvor du sikkert kan søge dig frem til hjælp i det område, du bor i, hvis det ikke er lige her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-viborg/ 

For nogle andre ting kan man selv gøre konstant forud og mellem gulvafslibningerne, så gulvet kan holde sig pænere og renere længe, så man enten kan skippe en gulvafslibning og spare penge på denne, eller man måske ikke behøver en så grov gulvafslibning alligevel, som det ellers var tænkt normalt.

Det kan lyde som slidsomt og endeløst arbejde, men hvis du værdsætter dit gulv, så er det værd at gøre følgende:

Tjek altid dig gulv grundigt efter hver gang, når der er gået en dag: hvor beskidt er der? Er noget snavs ved at blive indgroet? Fik du tørret grundigt nok op, da du spildte noget tidligere?

Ved det sidste bør man faktisk altid lige bagefter, når der er spildt noget, tjekke en ekstra gang efter.

Det kan lyde som irriterende arbejde, men tænk på det som en opvask, man hellere burde have taget, da den ikke var så omfangsrig, og nu er den bare blevet gigantisk.

Hvis du sørger for at være kærlig jævnligt ved dit gulv, så kommer det generelt også til at tage sig pænere ud, og så bliver gulvafslibningen næsten mere et supplement, end at det bliver en nødvendighed.

Flere Nyheder