Her finder du gardiner i Vordingborg

07 oktober 2019
admin

Går du og tænker på at forny din bolig med nye, smukke gardiner? Eller er du flyttet i en ny lejlighed eller i et større hus? Et rum kan altid tilføres ny og frisk energi med flotte gardiner. De har nemlig stor betydning for rummet. Både i forhold til hvor meget lys der kommer ind i rummet, men også i forhold til stilen og farvetemaet i rummet. 

Vil du have hjælp til at vælge nye gardiner? Så kan du få besøg af gardinbussen og få målt op til nye gardiner i Vordingborg. Læs mere i denne artikel. 

Hvor kan du få ny gardiner i Vordingborg?

Der findes mange butikker og online webshops, der sælger gardiner. Men det mest sikre valg, er altid at få professionelle folk på besøg, så de kan måle op og tilbyde ny inspiration. Så er du sikker på at få gardiner, der passer til dine vinduer.

Virksomheden Tidens Design tilbyder et uforpligtende besøg af deres gardinbus i Vordingborg og omegn. 

Hvem er Tidens Design?

Tidens Design er dine gardineksperter i Vordingborg. Med mere end 30 års erfaring kan de hjælpe dig med:

– Opmåling af vinduer

– Inspiration til nye gardiner

– Valg af gardintype

– Montering af gardiner

Det er altid gratis og fuldstændig uforpligtende at få et tilbud fra dem. 

Hvad koster gardiner i Vordingborg?

Det er altid svært at give en præcis pris på nye gardiner. Det kommer meget an på, hvor mange gardiner du skal have, hvor store dine vinduer er, hvilken type gardin du vælger osv. Derfor er det en god idé at få professionelle til at hjælpe dig, da de kan komme med forskellige forslag til forskellige budgetter. 

Få hjælp til gardiner i Vordingborg i dag

Vil du gerne have besøg af gardinbussen og hjælp til gardiner i Vordingborg? Så skal du besøge Tidens Designs hjemmeside. Du kan altid kontakte dem på telefon eller mail. 

 

Flere Nyheder