Hold da helt fest – i et telt

Hold da helt fest –  i et telt

Det er dyrt at leje et festlokale

Festlokaler er ikke billige. Det har du måske selv konstateret, hvis du har holdt en fest i et lejet lokale. Allerede før gæsterne er trådt ind af døren, har du betalt et stort beløb. De penge kunne jo faktisk være gået til ekstra god mad eller en endnu bedre gave til den person, som I har fejret.

Der bliver holdt mange fester i Danmark  – tænk bare på konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage. Det bliver til mange fester, og tit er der så få ledige lokaler, at udlejerne kan sætte prisen højt på grund af den store efterspørgsel.

Lej et telt og få hyggen med derhjemme

Den hjemlige hygge kan ikke af erstattes af noget andet. Uanset hvilket lokale du lejer, så vil du altid kunne fornemme, at det er et lokale, som mange andre personer har benyttet før jer. Derfor vil der altid være en følelse af at være på besøg.

Det slipper I helt for, hvis I lejer et dejligt telt til jeres fest. Hvis I har en have, så kan I gå lige fra stuen og ud i det dejlige telt, som I har pyntet op til den store dag. 

Se denne guide til teltudlejning

Der er mange muligheder for teltudlejning, hvor du kan få lige det telt, du har behov for og endda til en god pris.

Se naturligvis efter prisen – mange teltudlejere har ret fornuftige priser, hvor du får meget for pengene.

De fleste teltudlejere kan tilbyde attraktive festpakker, hvor du får det hele med. Det vil sige et stort telt + borde og stole til alle dine gæster. Og oven i det kan du også få et gulv, som du kan lægge i teltet.

Det er ikke svært at sætte teltet op eller lægge det medfølgende gulv. Men skulle det alligevel give lidt udfordringer, så giver din teltudlejer dig automatisk en vejledning med.

En ekstra smart ting er, at teltudlejeren kan give dig råd og vejledning til, hvordan du bedst indretter teltet med borde og stole. Så få du det hele placeret, så der er plads til både gæster, mad, gaver og musik.

Husk en gasovn, hvis I ikke holder festen om sommeren. Det er ikke noget problem, hvis jeres fest ikke lige finder sted midt i den danske sommer. I får nemlig bare en praktisk gasovn med, som nemt varmer teltet op.

Som du kan se, så er det nemt at skabe dit eget hyggelige og festlige lokale derhjemme.