Hvad skal du være opmærksom på, når du køber træpiller?

08 november 2019
admin

Træpiller er ganske kort fortalt sammenpressede træspåner og savsmuld. Det er oftest rester fra træsorter som gran, bøg og fyr, som man anvender til fremstillingen af træpiller. Træpiller bliver anvendt til at opvarme sin bolig med. Det benytter man oftest som et alternativ til olie eller el, som mange anvender i dag. Træpiller er et bedre miljøvenlig tiltag, der er Co2 neutral, hvorfor det ikke bidrager til drivhuseffekten. På denne måde anvender du en mere grøn metode, når du skal opvarme dit hus eller sommerhus. Eftersigende skulle træpiller afgive den mængde Co2 ved forbrænding, som de ville gøre, hvis de stadig lå på skovbunden. Dermed er de Co2 neutrale. Der er derfor ikke forskel på, om træ ligger i skoven i rådner op eller de bliver anvendt i et træpillefyr. Vi får dermed brugt naturens ressourcer på en effektiv og prisbillig måde. 

Hvor skal du købe dine træpiller?

Da salget af træpillenlæg fik stor succes sidst i 90’erne, var der ikke stor fokus på træpillernes kvalitet. Det handlede i stor grad om den store besparelser der er at finde, når man opvarmer sin bolig med træpiller frem for olie eller el. Derudover var man fokuseret på en grønne omstilling af sin bolig. Det resulterede dog også i at pga. den store efterspørgsel, at kvaliteten ikke kunne følge med. Der var derfor smuld at finde i pillerne. 

Hvis du derfor skal købe træpiller, hvor du kan være sikker på kvaliteten og samtidig en konkurrencedygtig pris, skal du uden vælge at købe dine træpiller hos Hesselagerenergi. Her kan du forvente en sublim service, hvor du kan få rådgivning og vejledning i, hvordan du får det bedste udnytte af dine træpiller. Du kan forvente, at der altid er mulighed for en hurtig og effektiv levering, så du aldrig løber tør for træpiller i hjemmet eller sommerhuset. 

Flere Nyheder