Hvem kan arbejde sammen om et gulv?

02 april 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er mange tidspunkter, at et gulv skal tilses, tilpasses og ordnes undervejs fra fødslen til døden så at sige.

Så disse erhverv og professioner, der skal indover til at tage sig af et gulv, vil vi komme ind på i denne artikel, så du har en idé om, hvem der skal tage sig af et gulv fra begyndelsen til enden.

Som det første skal man jo have lavet et gulv, og det skal jo laves, om man så har fået det som en bestillingsopgave, eller man har forud-fabrikeret et gulv, der blot skal skæres til ellers lægges i plader, så det passer i det enkelte eller alle rum, det skal lægges i.

Sådan noget kan alt fra en tømrer til større firmaer tage sig af at lave.

Dernæst skal gulvet lægges, og her kommer håndværkerne også i spil, hvis man ikke vælger at gøre det selv.

Det er her at selve gulvlægningsfolkene skal på spil, og det er sådan set også dem, der skal tilse gulvet løbende, mens man bruger det, da der kommer en del slitage på det af naturlige grunde, fordi gulve skal bruges.

Hovedsageligt gælder det sidste mest, hvis der er tale om et trægulv, men alle typer af gulve kan blive slidte og skal måske alt fra at have fikset nogle huller af en murer til en gulvmand, der gulvafsliber gulvet eller høvler det ned, hvis der er af træ.

Er gulvet alt for medtaget og smadret, så skal man have fjernet det, og her igen kan nogle håndværkere komme i spil, der har forstand på at fjerne sådan et gulv.

Men er der tale om, at man skal have valgt og lagt belægning på gulvet, så vil vi gå så langt som at sige, at der udelukkende er ét sted, man skal have gjort det fra, og det er fra assesgulv.dk, om det er til gulvbelægning i Randers eller et helt andet sted i Danmark.

Flere Nyheder