Hvor finder jeg en dygtig tømrer i Nordsjælland?

14 april 2020
Astrid Pedersen

Har du en helårs bolig eller et sommerhus i det skønne Nordsjælland, og har du brug for reparation eller renovering af det udvendige eller indvendige træværk? Så kan du trygt kontakte Aage Andersen & Søn ApS.

Hvorfor skal jeg vælge Aage Andersen & Søn ApS?

Aage Andersen & Søn ApS er en tømrer og snedker virksomhed med base i Gilleleje. Hos Aage Andersen & Søn ApS kan du altid få et skarpt tilbud på tømrer eller snedker arbejde i solid kvalitet, som lever op til dine høje standarder. Det kan for eksempel være i forbindelse med opførelse af en carport, udskiftning af trædækket på terrassen, tilbygning eller nybyggeri, eller måske endda design og udfærdigelse af en lækker badebro til stranden eller et skur til haven.

Aage Andersen & Søn ApS har mange års erfaring inden for sit fag, og bygger sit tømrer og snedker arbejde på stor faglig og håndværksmæssig ekspertise. Når du vælger Aage Andersen & Søn ApS som din tømrer i Gilleleje, er du således garanteret et stykke håndværksmæssigt solidt arbejde med et smukt, slidstærkt og holdbart slut resultat. Og så holder Aage Andersen & Søn ApS aldeles konkurrencedygtige og kundevenlige priser på tømrer og snedker arbejde uanset opgavens omfang og type.

Garanti for det gode tømrer arbejde hos Aage Andersen & Søn ApS?

Aage Andersen & Søn ApS er som virksomhed medlem af Dansk Byggeri, og dermed er al håndværk udført af tømrere og snedkere tilknyttet virksomheden forsikret med Byg Garanti. Det betyder, at dit tab ved eventuelle fejl og mangler i det udførte stykke arbejde er dækket med op til 150.000 kr. inklusive moms. Dette er din sikkerhed for et slut resultat som holder, og som du kan have glæde af i mange år.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på professionelt udført tømrer eller snedker arbejde, kan du kontakte Aage Andersen & Søn ApS via hjemmesiden aage-andersen.dk

Flere Nyheder