Hvordan anfører man den bedste type af videoovervågning?

23 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvordan anfører man den bedste type af videoovervågning?

Vi vil slutte denne artikel af med af en kort beskrivelse af, hvordan man får anført tilstrækkelige videoovervågning, der hverken er for undervurderet eller som skriger for meget op til omgivelserne, så det nærmest inviterer indbrudstyve på besøg – eller man kommer til at spendere for mange penge på for meget videoovervågning, som du reelt ikke har brug for.

Men først vil vi forklare lidt om, hvad overvågning som generelt begreb er, og så kan du måske høste inspiration, som du kan supplere din videoovervågning med.

Overvågning er nemlig mange ting, og den nemmeste og ældste form for overvågning er da også at gøre det selv med ens to egne øjne eller sammen med andre personer.

Men man kan jo ikke være vågen hele dagen og natten med, så ofte ansætter man vagter – hvis man for eksempel ejer et firma, hvor inventaret og lageret skal holdes under opsyn – til at patruljere området om natten, hvor man ikke selv kan holde øje med det.

Disse vagter kan være alene, i par eller flere, hvis der er tale om et større område, der skal tjekkes efter. De kan også have vagthunde med sig, der er gode til at opfange små lyde og lugte – og så kan de løbe hurtigt efter forbrydere.

En anden overvågningstype er at have hyret et vagtfirma, som kommer i bil regelmæssigt og tjekker op på, at der ikke sker noget mistænkeligt på domicilet. Disse kan så også holde øje med andre arealer på deres rute.

Men angående overskriften, så handler det om at have videoovervågning, der kan se alle vinkler i det overvågede område, så der ikke er blinde vinkler, som forbryderne kan gemme sig i.

Man kan have folk ansat til hele tiden at holde øje med optagelserne, så de kan rykke hurtigt ud, når der sker noget underligt, men man kan også bare optage over natten, så man kan tjekke optagelserne efter dagen efter.

Og apropos videoovervågning, så kan du skaffe noget af det bedste udstyr hos dkkamera.dk.

Flere Nyheder