Inspiration til spisestuen

16 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Det er ikke en let opgave at indrette din spisestue. Først og fremmest skal du finde et bord, der passer til dine behov, og du skal også finde stole, der passer til bordet. Hvis du ikke kan finde et bord, der passer til dine behov, kan du også vælge at bygge et selv eller få en tømrer til at gøre det. Afslutningsvis skal du indrette din spisestue og gøre den hyggelig. Mulighederne er mange, så læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Spisebord og spisebordsstole

Det kan være en svær beslutning at afgøre, hvilket spisebord du skal have. Du skal for det første finde ud af, hvor stort det skal være. Det afhænger selvfølgelig af, hvor mange mennesker I bor i huset og om I ofte får gæster osv. Bordet skal størrelsesmæssigt passe til jeres behov og hvis ikke det er stort nok, kan I købe et bord med tillægsplader.

Dernæst skal du beslutte, hvilken form og hvilken farve bordet skal have og du skal selvfølgelig også beslutte, hvilket materiale bordet skal være lavet af. Det kan altså være svært at finde det helt rigtige spisebord, hvis du har mange ønsker til, hvordan det skal se ud – og det kan derfor være en mulighed at bestille et spisebord hos en tømrer. En tømrer er mester i at lave alverdens træarbejde og vil formentlig kunne hjælpe dig med at lave dit ønskebord.

Design og indretning

Når du har fundet det helt rigtige spisebord og spisebordsstole, skal du i gang med at designe og indrette din spisestue. Når du gør dette, bør du have in mente, at det er et rum, hvor familien samles og spiser sammen. Det må indretningen gerne afspejle og det bør derfor både være et praktisk rum, f.eks. hvis du har børn, men også et rum fyldt med familiebilleder og smukke nipsgenstande.

Flere Nyheder