Kender du en der skal glædes med en regnmåler? 

11 august 2020
Sara Mortensen

En regnmåler er faktisk ret undervurderet. Det er et genialt haveudstyr, hvor du kan holde meget præcist høje med nedbør over en vis periode. Og det kan godt være du tænker hvorfor i alverden det vil gavne dig, men det er ret smart hvis man har en smuk have fyldt med planter og blomster. Man vil jo gerne have at ens have ser smuk og velplejet ud, og det kræver altså at den får lige præcis det vand den behøver – ikke for meget, men heller ikke for lidt. Her er en regnmåler genial, fordi du kan se over natten om dine blomster skal have lidt mindre vand end normalt, fordi der er faldet et godt stykke om natten. 

En regnmåler behøver ikke blot at være en pind med et måleglas på toppen. I dag kan du få et hav af forskellige regnmålere med mange forskellige figurer på. Det kan være en rigtig fin værtsgave eller fødselsdagsgave enten til dine bedsteforældre eller nogle venner, som du ved går meget op i deres have. Det skal helst være til nogen, som også virkelig nyder at holde en smuk have ellers kan det hurtigt være en lidt underlig gave at give. 

Vælg en regnmåler som passer til personen

Hvis du synes at en regnmåler er en sød gave at give til en du kender, så kan det være sjovt at vælge en regnmåler som passer til netop den person. Man kan finde regnmålere med køer på, traktorer på, søde fugle på, frøer i regntøj og mange flere. Hvis den person der skal have regnmåleren bor på en gård, så kunne det være en fin detalje at regnmåleren har en traktor på toppen. Man kan sagtens finde en regnmåler som passer lidt til den have hvor den skal stå i. Det er også en lidt speciel gave, fordi det ofte ikke lige er noget der står på ønskesedlen. Mange gange kan det være sjovere at give en gave, som folk ikke havde regnet med at få. En regnmåler er en sød og uskyldig gave, som vil vække et smil hos mange.

Flere Nyheder