Køb professionelt udstyr til træfældning

14 april 2020
anne-mette_hansen
Køb professionelt udstyr til træfældning

Træer kan være smukke at se på. Men de kan også være i vejen. Eller der kan være alt for mange af dem. Måske skygger de, så solen ikke kan komme ordentlig ind i din have. Måske skal du have ryddet et større område, der skal bruges til erhverv eller lignende. Det at fælde træer er et større arbejde, og det skal gøres på både sikker og effektiv vis. Derfor kræver det det helt rette udstyr. 

Hvilket udstyr skal du bruge til træfældning?

Det kræver flere ting at fælde et træ. Alt efter hvor tyk stammen, er skal du have et godt savsværd på din motorsav, så det kan komme igennem stammen uden for meget besvær. Og uden at savsværdet bliver beskadiget. Derudover er det også vigtigt at have et godt reb, som du kan binde om stammen. På den måde kan stammen trækkes til at falde i den rigtige retning. Hvis din motorsav er elektrisk, kan du også få brug for en forlængerledning, så du kan få strøm ud, hvor du skal fælde træet. Skal træet bruges til brænde, er det en god idé med en brændekløver, da det kan tage lang tid med motorsaven. 

Træpleje Danmark forhandler kvalitetsudstyr

Hos Træpleje Danmark finder du et stort udvalg af udstyr til at træfældning og til pleje af træer og resten af haven. Her er alt fra motorsavskæder og motorsavssværd til brændekløver og forlængerledninger. Ting du skal bruge, når du skal fælde træer, men også til efter træet er fældet. For så skal al træet nok også kløvet til brænde, så det kan transporteres væk og bruges til et nyt formål.

Har du brug for kvalitetsudstyr til træfældning Lyngby eller andre steder i Danmark? Så kan du købe alt, hvad du skal bruge hos Træpleje Danmark. Deres online webshop er nem at bruge, og de leverer udstyret i hele landet. Besøg deres hjemmeside her.

Flere Nyheder