Lån penge online til at istandsætte dit hjem

26 juli 2020
lotte_hindsberg

Det er de færreste af os der har så mange penge på kontoen at vi kan betale kontakt for en istandsættelse af vores bolig eller har lyst til at vente i mange år før de har sparet op til at kunne udskifte f.eks. et køkken eller badeværelse, som allerede nu trænger til det. Alternativet er at låne penge til at udskifte og istandsættelse. Det kan f.eks. være et lån fra Ikano Bank til istandsættelse.

Fordelen ved at låne online er at det er hurtigere, nemmere og der stilles langt færre krav end, hvis man ansøger i en traditionel bank.

Undersøg markedet og forhandl med banken

Mange har en kæmpe respekt for bankerne og glemmer at de er en forretning som alle andre og lever af at låne penge ud og tage gebyr. Inden kunder ingen forretning. Derfor er de lige som alle alle andre åbne for at forhandle og et lånetilbud er altid til forhandling.

Du skal selvfølgelig også have noget at handle med, men som udgangspunkt bør du forsøge at få bedre betingelser end dem de har givet dig. Måske får du et afslag, men så har du forsøgt, men måske får du bedre betingelser og så har du sparet penge, som du i stedet kan bruge på at få istandsat dit hjem endnu bedre.

Derfor bør du søge mere end en bank. Især onlinebanker er hurtige og nemme at ansøge og det vil ikke tage dig mere end et par minutter at sende flere ansøgninger afsted. Husk at det skal være lån, hvor du har mulighed for at sammeligne de forskellige tilbud. Hvis du er i tvivl kan du få hjemmesider, der er specialiseret i vurdere de mange forskellige muligheder til at komme med mulige banker du kan søge. Det er gratis at bede dem om hjælp og tager kun et par minutter.

Flere Nyheder