Maler maleren fra Kastrup om natten?

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som udgangspunkt er malerarbejde noget, som der er lettest at gøre om dagen, fordi man så bedst kan se, hvad man laver.

Men selvfølgelig kan man sætte lamper op, så man meget tydeligt kan se, hvordan man laver det malerarbejde, for arbejdet kan jo finde sted i et lokale, hvor der ikke er meget eller noget naturligt lys, og der er ikke blevet sat lamper op endnu.

Men man kender jo også de skiftende sæsoner i Danmark, hvor vi har de lyse somre, hvor det faktisk aldrig bliver kulsort, mens hvor man om vinteren kan ende med at bruge de fleste timer på ens arbejdsplads eller i skolen, mens det er lyst, for det er i de her timer, at solen er frem, og så bliver det bare mørkt bagefter.

Derfor kan https://malerkastrup.dk/ jo godt ende med at påbegynde deres arbejde, mens det er mørkt, eller de slutter det, efter solen er gået ned.

maler kastrup

Det er mest optimalt for maleren i Kastrup i sollys

Som sagt de har remedier til at sørge for, at de både kan se og komme omkring i små og store lokaler, når der skal males, for synet kan godt bedrage en, og når man så får nok lys på, så kan man se, at man lavede nogle fejl, som man ellers ville have set, hvis der var lys nok.

Men mange maleropgaver foregår som regel i velkendte værelser, hvor der er vinduer og dermed sollys, der kan komme ind.

Dog kan arbejdet med malingen godt gøre, at man nogle gange skal åbne vinduerne åbne, så der ikke bliver for indelukket af duften fra malingen, og så er det jo ikke heldigt, hvis der er mørkt udenfor, og man sætter en masse lys op indenfor, så det lokker insekter ind.

Så derfor undgår man meget arbejde i løbet af natten, men arbejdet kan overlappe fra de lyse til de mørke tidspunkter på døgnet.

Flere Nyheder