Sådan får du en flot og indbydende have

12 juni 2020
Michelle Løhde Nielsen

Er du også træt af, at dine flotte bede bliver invaderet med græs? En frisk og grøn græsplæne er skøn, men det skal helst ikke begynde at vokse ind i vores bede med blomster, grøntsager, urter og andet godt. Det er en hård kamp, og flere gange i ugen kan du stå og fjerne græs fra dine bede. 

Der findes heldigvis en god løsning, som samtidig er nem og billig. Det er nemlig græskanter, der er vejen frem, hvis du gerne holde græs væk fra steder, du ikke ønsker græsset skal være. De er meget nemme at arbejde med og kan fås i et væld af forskellige udformninger. 

Få velplejede bede med græskanter 

Med en græskant kommer dine bede til at se velplejede ud som aldrig før, og du får en pæn og indbydende have. Du får flotte og skarpe kanter omkring dine bede, og du vinder den evige kamp mod græsset.

Hos Lyngeshop.dk finder du et godt udvalg af græskanter. De er i høj kvalitet, og de går dybt nok ned til, at græsrødderne ikke kan komme op igen og skabe ballade. Græskanterne er også rigtig gode til at afgrænse mellem jord og grus, hvis du også ønsker at skabe nogle mere skarpe kanter der.

Form din have med græskanter

Hvis du er klar til at hjælpe din have på vej ved at forme den med græskanter, så klik ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse i udvalget. Der findes med garanti nogle, der matcher dine ønsker og behov. 

Du kan både vælge imellem græskanter i varmgalvaniseret stål, rusten stål, corten stål og kraftig PE plast. Hvis du gerne vil skabe en skarp afgrænsning omkring dine træer eller spejlbassiner, så finder du også en jern ring i udvalget, som er perfekt til dette. Der er derfor et bredt udvalg hos Lyngeshop.

Flere Nyheder