Skab dit største projekt som anlægsgartner

07 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Du kan måske huske, da du lagde kimen til at blive anlægsgartner, og du satte dig ind i, hvordan sådan en person arbejdede, og hvad det krævede for at arbejde helt præcist med dette erhverv.

Du kom måske endda med ud på prøve for at se, hvordan man gjorde den slags i praksis, så du kunne se, hvordan det rent faktisk foregik. Ellers kunne det tænkes, at du bare tog med ud og kiggede en anlægsgartner over skulderen så du fik selvsyn for, hvordan man udførte dette arbejde.

Du fik selvfølgelig ingen løn for det, men det gjorde dig ikke noget, for du kunne sagtens finde tid til det, og det påvirkede ikke din økonomi.

Med tiden fik du suget en masse praksis til dig, og hvis du var heldig, så fik du også lov til at udføre nogle opgaver eller bare være med, når der skulle laves lidt forefaldende.

Det kunne så være helt angstprovokerende, når du skulle give dig i kast med de første opgaver selv, fordi du reelt set ikke havde stået på egne ben selv, men du ville heller ikke skuffe dem, der satte dig til opgaven og da slet ikke kunden.

De store udfordringer lod vente på sig

Når man så spoler tiden frem til i da, så er du professionel anlægsgartner og er måske endda blevet ansat sådan et anerkendt sted som http://gartnerweiss.dk/ .

Så de første opgaver, du lærte at give dig i kast med, kan du næsten lave med bind for øjnene nu om dage.

Og det er jo kun godt, for det er jo med erfaringen, at man bliver mere sikker i sit arbejde og kan udføre det hurtigere, men lige så effektivt og formentlig bedre, end da man startede.

Men det kan så også medføre, at man laver mange af de samme opgaver igen og igen, og det giver da smør på bordet, men man savner reelt set at kunne kaste sig over noget større, der udfordrer en.

Måske kunne det vitterligt være at pille en gammel have fra hinanden og starte helt fra bunden, hvor du enten udfører det hele selv, hvor det tager den tid, som det tager, eller du er den overordnede person, der holder det forkromede overblik.

Det er måske ikke de opgaver, der hænger mest på træerne, men du kan jo ytre ønske om at ville lave de opgaver, og så kan det måske komme på tale senere.

Det er jo kun godt at få udfordret sig selv.

Flere Nyheder