Skal du have en varmepumpe? Få gode råd med på vejen her

11 november 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Det kan være en ret stor beslutning at erhverve sig en varmepumpe. Det vil nemlig være en stor udgift, når du skal betale for den. Når det så er sagt, så er det fantastiske ved varmepumper, at de kan tjene sig selv ind med tiden, fordi du kommer til at gøre dig gode besparelser på din varmeregning. Men før du kommer så langt, så lad os komme med forskellige råd, der kan være gode at følge. 

Følg disse råd når du skal have en varmepumpe

Opsøg rådgivning ift. modellen du skal vælge

Når du skal have en varmepumpe, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilken du får fingrene i. For alt efter om varmepumpen skal bruge i et sommerhus, en helårsbolig, et grønt byggeri eller andet, så kan der være forskel på behovet for opvarmning. Det er derfor også en af de overvejelser, du kan gøre dig, før du får den installeret. 

Du kan naturligvis få god rådgivning, når du henvender dig til en leverandør af varmepumper: https://eogt.dk/varmepumper 

image

Undersøg hvilken produkt- og installationsgaranti du får

Et andet råd du kan følge er, at du undersøger, hvilken produkt- og installationsgaranti som følger med, når du får din varmepumpe. For jo længere garanti der er at komme efter, desto bedre står du selvfølgelig stillet. 

Hvilke muligheder giver din kommende varmepumpe dig? 

Noget du også kan forholde dig til er, hvilke muligheder din kommende varmepumpe giver dig. Er det f.eks. muligt at styre varmepumpen gennem en app? På den måde kan du nemlig tænde og slukke for den efter behov.

En anden mulighed du kan undersøge er, om varmepumpen kan sende varme derhen, hvor der er bevægelse i et rum. 

En sidste ting du kan undersøge er, om varmepumpen er støjsvag? For det er nok de færreste, som ønsker en varmepumpe, der larmer meget. 

 

Flere Nyheder