Tre idéer til renoveringen

21 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der skal træffes mange beslutninger, når man renoverer et hus og det kan være en lang og kedsommelig proces at komme igennem. Vi vil derfor springe hele den del over, der handler om nedrivninger og genopbygninger og springe til den lidt sjovere del. Her tænker vi på valg af døre, farver på vægge og ikke mindst dekorering og indretning. Hvis du er nået til denne del i din renovering, og hvis du har brug for nogle idéer og inspiration, så læs med her, hvor vi kort vil guide dig igennem den næste proces af din husrenovering.

 

 

1. Derfor bør du vælge franske døre 

Hvis du har mulighed for det, så vælg franske døre. Det er selvfølgelig ikke alle huse, der kan bære det eller som er store nok til det, men hvis du har mulighed for at få en fransk dør i dit hus, så anbefaler vi dig at gøre det. En fransk dør skaber så meget stemning og udtryk og ønsker du et unikt look, så kan den franske dør opfylde dette ønske. Desuden binder den to rum sammen på en måde, som en almindelig dør aldrig vil kunne. 

 

2. Tilføj farver 

Du behøver ikke at tilføje mange farver, hvis du ikke er meget for det – og du behøver selvfølgelig slet ikke at tilføje nogle. Men hvis du lytter til vores råd, så mal en væg eller to i en farve, som du elsker og som du også har møbler og interiør i. På denne måde kan du skabe en sammenhæng og rød tråd gennem husets mange rum. 

 

3. Dekorering og indretning 

Det er måske en af de mest personlige processer i hele renoveringen. Det kan være svært at give præcis rådgivning i denne fase, da vi alle har forskellig smag ift. dekorering og indretning. Vi vil dog alligevel give nogle råd, som du kan følge. Vores første råd er at vælge nogle møbler, der passer til stilen i huset. Vores andet råd er at vælge nogle møbler med farver, som passer til væggene og andre elementer, som I har valgt at give farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Flere Nyheder