Undersøg de forskellige boligselskaber

05 april 2020
lotte_hindsberg

Tanken om at skulle finde en ny bolig, især i storbyerne er noget der kan få de fleste til at se trætte ud, længe før de overhoved er begyndt. Det kan også være svært at finde en ordentlig bolig, som samtidig er til at betale og derfor kan man med fordel løfte blikket lidt og se lidt længere væk, end til de boliger der findes i storbyerne. 

Fordelen ved at undersøge de boligselskaber, der lejer boliger ud i provinsen, er at du som lejer ikke alene vil kunne finde en bolig, den vil ofte være større, i bedre stand og billigere end hvis du udelukkende kigger i storbyerne. Du kan f.eks. se på boligselskaber i Jammerbugt, hvis du bor i det område.

Fordelen ved at bo i provinsen

Kommunerne i provinsen arbejder hårdt på at tiltrække nye borgere og det betyder, at servicen fra kommunen er langt bedre end den du ser i storbyerne. Der er bedre normeringer i skolerne og pasningstilbudene. Der er et flot udbud af aktiviteter og der er lavet aftaler med virksomhederne i området, til glæde for både virksomheder og borgere.

Boligselskaber i Jammerbugt

Leder du efter en bolig i og omkring kan du med fordel undersøge nogle af nrsb-boligselskab, som har mange flotte boliger i området. Boligerne udmærker sig ved at være større og billigere, end dem du kan få hvis du vil bo i storbyerne. Det er værd at huske på, at der sjældent er mere end 30-60 min i bil til en større by og deres muligheder og med en markant mindre husleje, er der plads til flere besøg. Det er også værd at tage med, at der er ikke er en årelang venteliste på en bolig, som der ellers kan være i mange af de store boligselskaber, der primært findes i storbyen.

 

Flere Nyheder