Vælg farver med spræl i til husets entre

08 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du til at indrette entreen, skal du måske også til at male den. Det kan være, at du helst bare vil have en neutral entre, men entreen er faktisk et af de rum, hvor du uden de store konsekvenser kan lege med farverne. Du opholder dig jo typisk ikke så meget ude i entreen, derfor vil en farve med meget spræl i heller ikke være noget, der kommer til at forstyrre dig. Omvendt kan en glad farve på væggene være med til at byde dig og dine gæster velkommen til din bolig. 

For eksempel er det for tiden meget populært at male sin entre lys gul eller vingrøn. Det er smukke farver, der giver noget mere liv til rummet. De ville måske være for meget i mange hjem, hvis det var stuen eller soveværelset, men i entreen kan du netop slippe af sted med det, fordi du ikke opholder dig der så meget. 

maler østerbro

Minimer bøvlet ved at hyre en maler 

Det er selvfølgelig et stort arbejde for dig at skulle male din entre. Derfor kan det være rart, at du hyrer en professionel, der kan hjælpe dig. I det tilfælde kan du minimere bøvlet til at male. Bevares, du skal stadig flytte møblerne og gøre rent, men selve malerarbejdet, afdækning inden og oprydning bagefter, slipper du altså for. 

Bor du på Østerbro, kan du for eksempel se nærmere på malerfirmaet maleroesterbro.dk. Det er et stort malerfirma, der kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver og selvfølgelig ikke kun med at male din entre. 

Måske tænker du, at det er dyrt at få en maler til at komme og hjælpe dig. Når du skal regne ud, hvor dyrt det vil være at få en maler til at hjælpe dig, bør du dog altid også se på, hvor meget din egen tid er værd. Maleren kan jo for eksempel male, mens du er på arbejde. 

Flere Nyheder